Promotii

 

a

 

 

KitchenJoy este un concept nou, in domeniul produselor electronice, electrocasnice si al produselor sanitare de tip chiuvete si baterii pentru bucaterie , infintat la inceputul acestui an 2012, conceptul are la baza oferirea de consultanta tehnica si instruire in ceea ce priveste folosirea produselor ce se gasesc in portofoliul KitchenJoy, catre clientul nostru. Odata ajuns in Lumea KitchenJoy clientul este intampinat de oameni cu o vasta experienta in domeniu si de produse ale unor branduri cu renume printre care se numara: Pyramis – un brand cu o istorie de peste 50 de ani in productia de chivete, baterii si vase de gatit, Hansa – un brand cu istorie de aproape 70 de ani in productia de aparatura electrocasnica dedicata bucatariei, Delonghi – unul dintre cele mai cunoscute branduri in domeniul aparatelor si espressoarelor de cafea.

Cu ajutorul acestor branduri si al echipei aflate in spatele acestora , clientul nostru poate avea siguranta ca odata trecut pragul nostru el va alege si va fi indrumat catre produsele dedicate nevoilor lui si nu se va numara printre miile de clienti care sunt “alesi “ de catre produs, fara ai fi respectate aceste nevoi.

 

KitchenJoy dedicat nevoilor si bucatariei tale!!!

 

Portofoliu branduri :

PYRAMIS: chiuvete inox, chiuvete granit, baterii bucatarie, vase de gatit, electrocasnice incorporabile, plite, hote, cuptoare incorporabile, cuptoare cu microunde incorporabile, masini de spalat vase, combine frigorifice ex: cuptor Pyramis, 1050, 1009, 1010, black glass, plita inductie Pyramis, plita electrica, plita gaz Pyramis 438, chiuveta Amaltia, Sparta, ET, Dimitra, Kiba, CR, SR Twig, baterii bucatarie, Accel, Sereno, Festive, Balata

HANSA: electrocasnice incorporabile hansa, plita vitoceramica hansa, plita gaz sticla hansa, plita gaz hansa, cuptor rustic, cuptor design, Scadium, Fusion, Impression, Integra, Retro, Hote telescopic, hote decorative, hote insula, hote clasice, masini de spalat vase 60 cm si 45 cm, combine frigorifice incorporabile, cuptoare cu microunde incorporabile

DELONGHI: espressoare de cafea automate, aparate de cafea filtru, expresoare Delonghi, aparate mici de bucatarie, filtre de cafea

 

Ne puteti gasi si pe facebook unde veti gasi ultimele stiri legate de magazinul nostru.

 
 
Imprimare

Termeni si condiţii de utilizare a site-ului KITCHENJOY.EU

Acest site este intretinut si administrat de S.C. FAST & CO S.R.L.

Proprietarul site-ului este S.C. FAST & CO S.R.L.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. KITCHENJOY.EU isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.

LEGATURI

S.C. FAST & CO S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comericiala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

DREPTURILE DE AUTOR

Intregul continut al site-ului KITCHENJOY.EU - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea KITCHENJOY.EU si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul KITCHENJOY.EU a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

COMPLETARI

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. S.C. FAST & CO S.R.L. are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. S.C. FAST & CO S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. S.C. FAST & CO S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

S.C. FAST & CO S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. S.C. FAST & CO S.R.L. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele KITCHENJOY.EU sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
S.C. FAST & CO S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, S.C. FAST & CO S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de S.C. FAST & CO S.R.L. pentru respectiva comanda (daca comanda a fost contractata in alt mod decat cu plata la livrare). Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. FAST & CO S.R.L., dar nu si alte despagubiri. S.C. FAST & CO S.R.L. condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii S.C. FAST & CO S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. FAST & CO S.R.L. de la acest client. Dupa expedierea produselor, societatii S.C. FAST & CO S.R.L. nu i se mai poate cere returnarea banilor in niciun fel.

GRESELI DE TIPARIRE

S.C. FAST & CO S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

CONDITII LEGALE

Site-ul KITCHENJOY.EU functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre S.C. FAST & CO S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

PROMOTII SI CONCURSURI

S.C. FAST & CO S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostiinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje folosind posta electronica. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. S.C. FAST & CO S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

TERMENE DE LIVRARE

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinele noastre se incadreaza intre 2 zile si 8 saptamani din momentul inregistrarii comenzii in serverele S.C. FAST & CO S.R.L. In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor), S.C. FAST & CO S.R.L. isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare. In cazul in care coletul va este livrat de catre curier, va rugam sa il desfaceti in prezenta acestuia pentru verificarea produsului/produselor si pentru evitarea eventualelor dispute.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului + TAXA VERDE si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Costurile de expediere sunt incluse in pretul coletului si pot suferi fluctuatii in functie de tarifele curierului care livreaza coletul. S.C. FAST & CO S.R.L. nu percepe nicio taxa suplimentara INAFARA CELEI DE MEDIU clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat societatii.

GARANTII

Toate produsele comercializate de catre S.C. FAST & CO S.R.L. beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si a politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Produsul va fi insotit de o descriere in scris a defectului reclamat, de o copie dupa factura si certificatul de garantie in original. Produsele se predau sau se expediaza in ambalajul original, insotite de toate accesoriile. Ambalarea corespunzatoare si costurile transportului sunt in sarcina clientului. Timpul de service se calculeaza din momentul in care produsul a sosit la sediul S.C. FAST & CO S.R.L. si pana la momentul in care produsul a fost predat clientului, reprezentantului clientului, companiei de curierat (pe baza documentului de transport) sau pana in momentul in care S.C. FAST & CO S.R.L. notifica clientul prin email sau fax. La cererea clientului, produsul poate fi expediat pe cheltuiala acestuia la orice adresa, prin curierat rapid. Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului, la valoare actualizata. Clauza de denuntare unilaterala a contractului se prezinta sub forma "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". Aceasta se aplica in cazul in care cumparatorul este persoana fizica si expedierea s-a facut printr-o companie de curierat. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o compensatie pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/200 art. 2 lit.e.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

POLITICA DE PRET SI PRODUS

S.C. FAST & CO S.R.L. isi rezerva oricand dreptul de a modifica fara a anunta in prealabil oricare dintre preturile produselor, precum si de a elimina unele produse, de a le inlocui sau de a introduce altele noi.

 

SC FAST & CO SRL

Cod fiscal: RO19012936,CUI:J12/3022/2006 ,CS 200 lei

Cont: RO32BTRL06701202W97504XX deschis la Banca Transilvania CLUJ

Sediu social: Str.Padin nr.14 ap.41,Cluj-Napoca,Jud.Cluj 

Showroom: Str. Marasesti nr.80 (Bucuresti 55 A)